BYGGFAGHUSET

ALT UNDER SAMME TAK

Våre medlemsbedrifter

Vi realiserer din visjon 

Møt en av våre eksperter og fortell oss om drømmehuset eller hytten din. Vi analyserer din situasjon og muligheter, og hjelper deg å komme fram til løsningen som er best for deg. Planer og tegninger med prisoverslag blir framlagt. Alt du trenger å gjøre er å godkjenne. Vi tar oss av resten. Vi setter i gang arbeidet og styrer alle deler av prosjektet, helt fram til ferdig polert og finpusset bolig.

Hvem er vi?

Byggfaghuset

Velkommen til Eiendomsselskapet Løkkeåsveien 22B, ditt pålitelige valg for kjøp, salg og utvikling av eiendom. Med seks medlemsbedrifter i vår gruppe, kombinerer vi bred ekspertise og erfaring for å tilby skreddersydde løsninger for alle dine eiendomsbehov.

 

Vi hjelper deg med å realisere drømmehuset eller hytten din. Våre eksperter analyserer din situasjon og muligheter, og finner den beste løsningen for deg. Når planer og tegninger med prisoverslag er klare, trenger du bare å godkjenne – vi tar oss av resten. Fra start til slutt styrer vi hele prosjektet, og leverer en ferdig polert og finpusset bolig.

Hos oss kan du være trygg på at vi leverer kvalitet og profesjonalitet i alle ledd. Enten du skal pusse opp eksisterende bygg, bygge nytt, eller utvikle eiendom, er vi her for å gjøre prosessen enkel og problemfri.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med et prosjekt? Vi er her for å hjelpe deg! Ta gjerne kontakt med oss via telefon, e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor. Våre erfarne medarbeidere vil svare deg så raskt som mulig.

byggfaghuset

Løkkeåsveien 22b
3138 Færder

Nybygg
Renovering/Oppussing
Kjøkken
Utearealer/Hage
Hytte
Elektriker
Tilbygg
Bad
Oppholdsrom
Garasje
Rørlegger
hCaptcha